Some pics of our adventures!

The long road aheadGroup of locals in CiraquiMarieke & Sybil early morning at the famous Pilgrim monument along the wayAlong The Way (can´t recall from between where & where!)Pilgrim friends we meet along the wayAll dirty Pilgrim boots kept outside Alberge rooms at all times!The Camino shell always showing our Way

2 thoughts on “Some pics of our adventures!

  1. Great fotos. Thanks. Voordeel van die fotos op die blog is hulle’s baie groter.
    Kan sien Marieke trek swaar, ten minste op die pic. Slaap ter plaatse 🙂 Heng, die stap is duidelik rof en onbeskof.

    1. Hi Marc,
      Ai ek het nou met groot gejuig internet toe gestorm na mini-middagslapie en nou lyk dit nie mens kan pics hier laai nie. Die pc het nie die opsie van memory card socket nie. Maar wel cd drive. Dit sal wel beteken ek moet nou terughol kamer toe en my cd gaan vind en dit kan beteken ek kom terug en daar sit ´n ander pelgrim dalk en my internet tyd opgebruik! Maar sal probeer. Ek wil graag die nuutste fotos laai, maar sal sien of ek van die óues´ kan laai van cd af. Lang storie! Camnio kan beslis rof en onbeskof raak, maar wel nog ´n avontuur en goeie karakterbousessie! M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top